Lifestyle

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Ο γάμος, οι καλεσμένοι και η βάφτιση του παιδιού τους μέσα από εικόνες

Λαμπερός και ρομαντικός ο γάμος του Γιώργου Λιβάνη με την Ανδρομάχη σε κτήμα στο Κορωπί

Την πιο ξεχωριστή μέρα της σχέσης και πιθανότατα της ζωής τους έζησαν το απόγευμα της Κυριακής (05-10-2025) ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη. Ο γάμος τους σε κτήμα στο Κορωπί ήταν παραμυθένιος και βρήκε κοντά στο ζευγάρι τους στενούς συγγενείς και μια σειρά από καλούς φίλους τους. Αμέσως μετά ακολούθησε η βάφτιση του παιδιού τους.

Η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης, λίγο πριν μπουν στον ναό, αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί, με τους καλεσμένους να χειροκροτούν. Ο γάμος τους ήταν όπως ακριβώς είχαν σχεδιάσει. Ρομαντικός με διακριτική πολυτέλεια. Στη συνέχεια ακολούθησε η βάφτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα Γεράσιμος.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν η Άντζελα Δημητρίου, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιώργος Τσαλίκς με την σύζυγό του. Όλοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι τα καλύτερα, τόσο για τους ίδιους όσο και για το παιδί τους.

Σε ερώτηση για το πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Γιώργος Λιβάνης, η Ανδρομάχη είχε απαντήσει στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret των Παραπολιτικών: «Ήμασταν διακοπές στην Πάφο, στην Κύπρο και ετοιμαζόμασταν να φάμε με τους φίλους μας σε μια ωραία παραλία.

Ήταν ηλιοβασίλεμα και ετοιμαζόμασταν να φάμε και κάπως έγινε και ενώ πηγαίναμε όλοι μαζί να ποζάρουμε στο ηλιοβασίλεμα, τελικά μείναμε οι δυο μας και γονάτισε και μου έκανε την πρόταση, λέγοντάς μου ‘‘θα με παντρευτείς;’’. Και φυσικά είπα ‘‘ναι’’». 

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και ο γάμος του ζευγαριού έγινε με τον τρόπο που είχαν οργανώσει και φανταστεί. Οι στενοί συγγενείς τους ήταν χαρούμενοι και κατά διαστήματα συγκινημένοι.

Άντζελα Δημητρίου
Άντζελα Δημητρίου
Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Γαρυφαλλιά Καληφώνη
Δέσποινα Μοιραράκη
Δέσποινα Μοιραράκη
Ανδρομάχη Δημητροπούλου
Η νύφη, Ανδρομάχη Δημητροπούλου
Η νύφη φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας
Η νύφη φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας
Εντυπωσίασε η Ανδρομάχη με το νυφικό που επέλεξε
Εντυπωσίασε η Ανδρομάχη με το νυφικό που επέλεξε
Γιώργος Τσαλίκης και Δώρα Δημητροπούλου
Γιώργος Τσαλίκης και Δώρα Δημητροπούλου
Πέτρος Ιακωβίδης και Άντζελα Δημητρίου
Πέτρος Ιακωβίδης και Άντζελα Δημητρίου
Πέτρος Ιακωβίδης
Πέτρος Ιακωβίδης

Όταν έφτασε η νύφη στο κτήμα, τα κινητά τηλέφωνα των καλεσμένων πήραν «φωτιά» για να απαθανατίσουν τις εικόνες.

«Και ξεχωριστά ο καθένας ήθελε να γίνει μπαμπάς και μαμά και όταν βρεθήκαμε και γίναμε ζευγάρι θέλαμε πάρα πολύ να γίνουμε γονείς. Αλλά δεν το είχαμε σχεδιάσει, λέγαμε ότι θα έρθει σε δύο χρόνια. Ήρθε πάνω στον έρωτα τον έντονο και το έκανε ακόμα πιο ξεχωριστό. Είναι ένα μωράκι που περνάς καλά μαζί του, είναι πολύ επικοινωνιακός. Θα τον πούμε σίγουρα Γεράσιμο από τον μπαμπά του Γιώργου και θέλω και ένα δεύτερο όνομα να του δώσουμε, πιο μικρό», είχε εξομολογηθεί η Ανδρομάχη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα