Lifestyle

Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Λουκάκη – Πέθανε η γιαγιά της

Η συγκινητική ανάρτηση της ηθοποιού των «Άγριων Μελισσών» στο Instagram
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Δανάη Λουκάκη βιώνει πού δύσκολες στιγμές διότι, όπως αποκάλυψε μέσω των social media, έχασε την αγαπημένη της γιαγιά.

Η ηθοποιός που αγαπήθηκε ευρέως από το κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη δημοφιλή δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» δημοσίευσε στο Instagram ένα story με φωτογραφία της γιαγιάς της. Με τον τρόπο αυτόν η Δανάη Λουκάκη την αποχαιρέτησε και δημοσίως.

«Αχ γεια σου γιαγιάκα μας, γειά σου μάτια μας μπλε. Παναγιώτα Λουκάκη, 1936 – 22/2/26», έγραψε στην ανάρτησή της, αποκαλύπτοντας ότι η γιαγιά της «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών. 

«Το ευρύτερο κοινό με έμαθε μέσα από τη συγκεκριμένη σειρά. Προσωπικά, οι “Άγριες Μέλισσες” καθόρισαν πάρα πολλά πράγματα στη δουλειά μου. Με ευεργέτησαν, όπως και όλους όσοι παίζαμε στη σειρά», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Δανάη Λουκάκη για τη σειρά που την έβαλε στις καρδιές του κόσμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα – «Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»
«Τον τελευταίο χρόνο είχα και εγώ κάποια δικά μου θέματα και δεν ήμουν αντάξιος των προσδοκιών της» είπε σε άλλο σημείο ο Χάρης Σιανίδης για τη Γωγώ Μαστροκώστα
Χάρης Σιανίδης και Γωγώ Μαστροκώστα
Μαρία Αντωνά για Τραϊανό Δέλλα: Μόνο σεβασμός, η ουσία της αγάπης δε βρίσκεται στις εύκολες μέρες
«Σε μια εποχή που πολλοί χωρίζουν με την πρώτη δυσκολία και φέρονται σκληρά, κάποιοι άνθρωποι μας θυμίζουν πόσο σπάνια και πολύτιμη είναι η πραγματική αγάπη» γράφει η Μαρία Αντωνά
Μαρία Αντωνά