Lifestyle

Γιώργος Μανίκας – Έλλη Γελεβεσάκη: Σε λίγη ώρα παντρεύονται! Δες φωτογραφίες από τα bachelor parties τους

Το ζευγάρι λίγο πριν το θρησκευτικό γάμο του, το έριξε για τα καλά έξω και διασκέδασε με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Γιώργος Μανίκαςπου θα βρίσκεται στην παρέα της Τατιάνας στην εκπομπή που κάνει πρεμιέρα 22 Σεμπτεμβρίου- μαζί με τον καλό του φίλο Στέλιο Χανταμπάκη και την παρέα τους βρέθηκαν στο Romeo και απόλαυσαν την τελευταία εμφάνιση των: Λευτέρη Πανταζή, Γιώργο Γιαννιά, Βασιλική Νταντά και Γιώργο Δασκαλάκη.

Η Έλλη Γελεβεσάκη πήρε την παρέα της και βγήκε για να διασκεδάσει, Η κοριτσοπαρέα τα έσπασε ως αργό το βράδυ και η νύφη ανέβασε στα social media φωτογραφίες με την κουμπάρα και τις φίλες της.

 

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον για την Αντζελίνα Τζολί 22 χρόνια μετά τον χωρισμό: «Περάσαμε υπέροχα» – Η διαβόητη ιστορία με τα «φιαλίδια αίματος» στον γάμο τους
«Ο καθένας μας είχε ένα μικρό μενταγιόν, κυριολεκτικά με μια σταγόνα αίμα μέσα», εξήγησε o Θόρντον. «Ήταν μια ρομαντική ιδέα και αυτό ήταν όλο. Αλλά όταν τελείωσε "γίναμε βαμπίρ"»
Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον και η Αντζελίνα Τζολί