Lifestyle

Grammys 2013: Beyonce, Rihanna και Adele έλαμψαν στην 55η απονομή! Φωτογραφίες

Όλα όσα έγιναν στη λαμπερή βραδιά στο Λος Άντζελες...

Μια βραδιά με πολύ λάμψη και ξεχωριστές παρουσίες πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Λος Άντζελες και το Staples Center όπου έγινε η 55η απονομή των Grammys.

 

H Adele κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας για το τραγούδι “Set fire to the rain”, ενώ οι Βρετανοί “Mumford & Sons “κέρδισαν το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς για τον δίσκο τους Babel που κυκλοφόρησαν στις αρχές του φθινοπώρου.

 

Την βραδιά της απονομής άνοιξε η Taylor Swift με ένα φαντασμαγορικό show που φυσικά στο επίκεντρο βρισκόταν η μεγάλη της επιτυχία “We are never ever getting back together”, ενώ η Rihanna έκλεψε τις εντυπώσεις με τη σέξυ εμφάνισή της.

 

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σπύρος Μαρτίκας: Η απάντηση του στις φήμες για την ξανθιά καλλονή που βρέθηκε στο πλευρό του στην Πάρο
«Η κοπέλα μένει εκεί, έχει σχέση εκεί, και ξαφνικά είδε τον εαυτό της να παίζει παντού στην τηλεόραση και τα sites και να αναφέρεται ως φημολογούμενη σύντροφός μου, προσωπικά γελάω με αυτά» πρόσθεσε
Ο Σπύρος Μαρτίκας 1