Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Dua Lipa στο πλευρό της Margot Robbie και του Ryan Gosling στην ταινία «Barbie»

Η Dua Lipa στο πλευρό της Margot Robbie και του Ryan Gosling στην ταινία «Barbie»

Η σταρ της ποπ Dua Lipa ανήκει στο καστ της ταινίας Barbie, στην οποία τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν η Margot Robbie και ο Ryan Gosling.

Καθώς το δεύτερο τρέιλερ της Barbie δόθηκε στη δημοσιότητα, η Dua Lipa ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι μεταξύ εκείνων που πλαισιώνουν τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Η τραγουδίστρια ανέβασε μία από τις νέες αφίσες που δημοσιεύθηκαν και την απεικονίζει ως Barbie γοργόνα.

«H Barbie αυτή είναι μια γοργόνα!» έγραψε στη λεζάντα. Από την επίσημη σελίδα της Barbie στο Instagram υπήρξε ανταπόκριση στην οποία αναφέρεται: «Θα προκληθεί παφλασμός (ενθουσιασμός)».

Την ταινία που πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Ιουλίου σκηνοθέτησε η Γκρέτα Γκέργουιγκ και η πρεμιέρα της αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον από τους θαυμαστές της Barbie.

Εκτός από την εμφάνισή της σε ρόλο στην ταινία, η Lipa φημολογείται επίσης ότι ηχογράφησε πολλά νέα τραγούδια για το soundtrack, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Σε άλλες αφίσες παρουσιάζονται η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία δίνει σάρκα και οστά στη διάσημη κούκλα της Ματέλ, Μπάρμπι και ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο οποίος υποδύεται τον φίλο της, Κεν.

Η Έλεν Μίρεν, αφηγήτρια στην ταινία, ο Μάικλ Σέρα ως Άλαν και ο Γουίλ Φέρελ, ο οποίος υποδύεται τον CEO της πολυεθνικής κατασκευής παιχνιδιών προβάλλονται και η Αμέρικα Φερέρα, η Έμμα Μάκεϊ και η Νίκολα Κόκλαν εμφανίζονται επίσης στις αφίσες.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις