Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Η Zendaya και ο Tom Holland σκέφτονται να παντρευτούν – «Σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον»

Η Zendaya και ο Tom Holland σκέφτονται να παντρευτούν – «Σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον»

H Zendaya και o Tom Holland αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια του Hollywood, με την σχέση τους να έχει απασχολήσει πολλές φορές τα ΜΜΕ. Μάλιστα, τα τελευταία δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι δύο ηθοποιοί ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας που συμπρωταγωνίστησαν «Spiderman: Homecoming», το 2016 και αμέσως πυροδοτήθηκαν φήμες για τη σχέση τους. Τόσο όμως η Zendaya, όσο και o Tom Holland δεν παραδεχόταν κάτι. 

Μέχρι τον Ιούλιο του 2021, όταν η Zendaya ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» στον Tom Holland μέσω Instagram. «Σε εκείνον που με κάνει την πιο ευτυχισμένη» είχε γράψει η ηθοποιός. Και μετά, τον περασμένο Οκτώβριο, το περιοδικό People, δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού από έξοδό τους στο Παρίσι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Holland (@tomholland2013)

Το τελευταίο διάστημα όμως οι φήμες ότι η σχέση τους προχωράει «φούντωσαν», καθώς άνθρωποι από το περιβάλλον τους σημειώνουν ότι «σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον». «Ο Tom και η Zendaya βρίσκονται σε μια σοβαρή σχέση. Είναι και οι δύο στο ίδιο σημείο και σχεδιάζουν το κοινό τους μέλλον», ανέφερε στο US Weekly πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού. 

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου έναν χρόνο είχαν κυκλοφορήσει φήμες για συγκατοίκηση του ζευγαριού στο Λονδίνο, αφού ο Tom Holland είχε αγοράσει σπίτι, το οποίο ανακαινίζει για να μείνει εκεί μόνιμα. Επίσης, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πρόσφατα πως θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για να αφοσιωθεί στην προσωπική του ζωή.

Με πληροφορίες από US Weekly

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις