Lifestyle

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου διασκεδάζει αλά ελληνικά! Φωτογραφίες

Πού συναντήσαμε τη γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια;

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες εβδομάδες η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που ζει και εργάζεται μόνιμα στην Σουηδία επέστρεψε στην πατρίδα για να γεμίσει μπαταρίες! Πριν λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένη στην Τατιάνα και την εκπομπή Μίλα όπου είχαν μια πολύ ωραία συζήτηση για την ζωή και την καριέρα της.

Φυσικά, δεν παρέλειψε ανάμεσα σε άλλα να απολαύσει και την νυχτερινή διασκέδαση της χώρας. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης.

Με σέξι εμφάνιση, όπως δεν την έχουμε συνηθίσει, η Αλεξάνδρα ξεφάντωσε ενώ δεν παρέλειψε να βρεθεί και στο καμαρίνι της Πάολα για να την συγχαρεί αλλά και να ανεβάσει φωτογραφίες στο instagram!

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
BAFTA: Η μαύρη κωμωδία «Μια μάχη μετά την άλλη» κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας
Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Ρόμπερτ Αραμάγιο για την ερμηνεία του στην ταινία «I swear» και η Τζέσι Μπάκλεϊ κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «Hamnet»
Ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson και οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Teyana Taylor, Chase Infiniti ποζάρουν με τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «One Battle After Another» στα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BAFTA) 2026