Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά καθισμένη στα πόδια του Βασίλη Μπισμπίκη: Το φιλί στην πίστα και το ζεϊμπέκικο

Η Δέσποινα Βανδή τραγουδά καθισμένη στα πόδια του Βασίλη Μπισμπίκη: Το φιλί στην πίστα και το ζεϊμπέκικο

«Ένα τσιγάρο διαδρομή»: Αυτό είναι το τραγούδι που τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή καθισμένη στα πόδια του Βασίλη Μπισμπίκη, σε μια νέα δημόσια δήλωση του έρωτά τους.

Το βράδυ του Σαββάτου (18.02.2023), μετά την πρεμιέρα του J2US, η Δέσποινα Βανδή ήταν στο… πόστο της, στο μαγαζί όπου εμφανίζεται μαζί με τις Melisses. Από το πλευρό της δεν έλειψε ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Και ενώ οι θαμώνες απολάμβαναν τη Δέσποινα Βανδή, έγιναν μάρτυρες του έρωτα που ζει η αγαπημένη τραγουδίστρια στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ανέβηκε στη σκηνή και η τραγουδίστρια κάθισε στα πόδια του για να τραγουδήσει το «ένα τσιγάρο διαδρομή».

Φυσικά, τα κινητά πήραν… φωτιά και το τρυφερό στιγμιότυπο ανέβηκε σαν «αστραπή» σε Tik Tok και Twitter!

Η αποκάλυψη της Μαρίας Μπακοδήμου για τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης χόρεψε και ζεϊμπέκικο για τα μάτια της καλής του!

 

Το τραγούδι «Ένα τσιγάρο διαδρομή» είναι σημαντικό για το ζευγάρι, όπως αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γειά σου» στον ΣΚΑΪ.

«Το “Ένα τσιγάρο διαδρομή” είναι το τραγούδι τους. Είναι το τραγούδι που έγραφε όταν ερωτευόντουσαν. Το λέει και ο στίχος, είναι τρομερό», είπε η παρουσιάστρια που διατηρεί φιλική σχέση με τη Δέσποινα Βανδή.

 

Πριν από μερικές μέρες, η Δέσποινα Βανδή είχε κάνει άλλη μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Βασίλη Μπισμπίκη, όταν εκείνος είχε βρεθεί ξανά στο κέντρο όπου εμφανίζεται για να την απολαύσει.

«Και να μην ήμουν ερωτευμένη, σήμερα θα σε ερωτευόμουν» είχε πει στον σύντροφό της!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις