Lifestyle

Η Δώρα Παντέλη κάνει γυμναστική μετά τη γέννηση του παιδιού της – «You got this, mama»

Η πρώην παίκτρια μπάσκετ και γνωστή αθλητικογράφος απέκτησε τον γιο της στις 25 Ιουλίου

Μπορεί να έχουν περάσει μόλις τρεις εβδομάδες από τη στιγμή που η Δώρα Παντέλη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια δείχνει να έχει βρει και πάλι τους ρυθμούς της.

Η Δώρα Παντέλη απέκτησε τον γιο της στις 25 Ιουλίου, αλλά πολύ γρήγορα η πρώην παίκτρια μπάσκετ και πλέον παρουσιάστρια προσαρμόστηκε στη νέα της καθημερινότητα.

Όπως έχει πει και η ίδια αρκετές φορές, σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει ο σύζυγός της, Τζον, ο οποίος είναι πολύ υποστηρικτικός και μοιράζονται όλες τις δουλειές.

Μόλις 20 ημέρες μετά τον τοκετό, η Δώρα Παντέλη φαίνεται να έχει επιστρέψει κανονικά και στις προπονήσεις της, αφού η γυμναστική αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα