Lifestyle

Η Ελένη Μενεγάκη ”καπετάνισσα” και με πτυχίο!

Αποτελούσε έναν από τους πιο κρυφούς της πόθους!

Από την περασμένη εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη είναι επίσημα “καπετάνισσα”. Η αγάπη της παρουσιάστριας για τη θάλασσα είναι γνωστή και γι’ αυτό και έσπευσε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με “personal trainer των θαλασσών” για το πως να πιλοτάρει ένα σκάφος!

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Καρκάς ξεσπά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα: «Στις δύο τη νύχτα έπιασες και μου έκανες like στο Instagram, είσαι για λύπηση»
Ο Σπύρος Καρκάς ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη σε δεύτερο βαθμό και τον στήριξε κόντρα στις κατηγορίες που αντιμετώπιζε και για τις οποίες καταδικάστηκε
Σπύρος Μπιμπίλας και Γιώργος Καρκάς