Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Η Ελισάβετ Σπανού μιλά για την κακοποίηση από σύντροφό της: Μου έδωσε σφαλιάρα, με χτύπησε

Η Ελισάβετ Σπανού μιλά για την κακοποίηση από σύντροφό της: Μου έδωσε σφαλιάρα, με χτύπησε

Θύμα σωματικής κακοποίησης από πρώην σύντροφό της έχει υπάρξει η Ελισάβετ Σπανού. Για το περιστατικό, η τραγουδίστρια και υποψήφια με τον Γρηγόρη Λέων για τον δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, μίλησε στην εφημερίδα ΟΝ time.

«Υπήρχαν διάφορα ζητήματα βίας» λέει η Ελισάβετ Σπανού, που εξηγεί και γιατί αποφάσισε να μην καταγγείλει την κακοποίηση.  

Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση;

Όχι, δεν έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Με έχουν φλερτάρει κι έντονα, δεν έχω ανταποκριθεί. Δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε και την επαγγελματική μου πορεία αργότερα, όταν το φλερτ γινόταν από ανθρώπους με εξουσία στο χώρο, αλλά δεν με έχει πιέσει κανείς. Θεωρώ ότι σίγουρα έχουν υπάρξει βίαιες και ακραίες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες, αλλά από το να βάζουμε σε ένα τσουβάλι τα πάντα και πλέον να σου μιλάει ένας άνδρας και αυτό να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχει απόσταση. Είναι άλλο πράγμα.

Τι εννοείς;

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν παίρνουν χαμπάρι από λόγια και όρια. Το έχω δει αυτό να συμβαίνει γύρω μου, αλλά υπάρχει και πολύς κόσμος που, αν θέσεις τα όριά σου, θα τα σεβαστεί.

Αυτό που λες μπορεί να παρεξηγηθεί, γιατί πολλές γυναίκες έχουν αντισταθεί, ενώ κάποιοι επέμεναν.

Συμφωνώ, συμβαίνει κι αυτό, όπως είπα. Δυστυχώς, συμβαίνει σε όλους τους χώρους και όχι μόνο σε γυναίκες, απλώς δεν συμφωνώ με το να φτάνουμε στα άκρα και να θεωρούνται όλοι «ένοχοι» εξαρχής.

Σε έχει χτυπήσει άνδρας;

Ναι. Είχαμε σχέση και η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη. Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο και με χτύπησε. Έφυγα εκείνη τη στιγμή. Υπήρχαν διάφορα ζητήματα βίας ως επί το πλείστον.

Σκέφτηκες να τον καταγγείλεις;

Όχι, γιατί εκείνη την περίοδο θεώρησα ότι δεν ήθελα να τραβήξω τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ήθελα να εκτεθούμε δημόσια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις