Lifestyle

Η επίθεση της Α. Νέγκα σε Σκορδά και Λιάγκα!

Γιατί εκνευρίστηκε η ραδιοφωνική παραγωγός με το τηλεοπτικό δίδυμο;

Επίθεση στην Φαίη και στο Γιώργο έκανε μέσα από το twitter της η Αθηναΐς Νέγκα με αφορμή ένα θέμα για παιδιά, που έπαιξαν στην εκπομπή. Η πρωην κριτής του “Just the two of us” μίλησε με σκληρά λόγια για το τηλεοπτικό ζευγάρι του Mega.

 

Βλέποντας την προχθεσινή εκπομπή του “Πρωινού mou” η Αθηναΐς είδε ένα θέμα για το πώς πρέπει η γονείς να κόβουν τα νύχια των μωρών τους και μια από τις μαμάδες είπε στον αέρα ότι άφησε τα νυχάκια του μωρού της 10 μέρες να μεγαλώσουν για να το φέρει στην εκπομπή. Τότε η Αθηναΐς που είναι μανούλα εξοργίστηκε και έγραψε στο twitter της.

Δες στο TLIFE τι έγραψε η Α. Νέγκα για το τηλεοπτικό ζευγάρι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη: «Ξυπνάει καθημερινά πριν από τις 5 με άλλες δυο μοναχές και ξεκινούν το έργο τους με προσευχή»
«Ούτε η μάνα της, ούτε ο πατέρας της στήριξαν την απόφαση να γίνει μοναχή, αλλά αυτή έφυγε, πήγε εκεί και είχε απαγορεύσει να την ενοχλούμε», αποκάλυψε η θεία της
Ναταλία Λιονάκη
12