Lifestyle

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα

Την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά εμφανίζεται χωρίς την μάσκα της, στους «Πρωταγωνιστές».

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

«Γυρνάει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

paliospyrou theodorakis

Η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» την ακολουθεί στα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. 

Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20ηΜαΐου του 2020. 

Οι «Πρωταγωνιστές» θα μεταδώσουν video από τα podcast της Ιωάννας με την Κατερίνα Βρανά, την Καρολίνα Πελενδρίτου, την Αλέκα Ψαράκου – μητέρα της Γαρουφαλλιάς – αλλά και από την συνταρακτική της συνομιλία με τον ψυχίατρό της Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο.

Συντελεστές:

Δημοσιογραφική ομάδα: Ευλαλία Πάνου, Ελευθερία Τσαλίκη, Μαριάννα Χιονά

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Γαγλίας, Βασίλης Γούλας

Διεύθυνση παραγωγής: Αφροδίτη Χουλάκη

Διεύθυνση φωτογραφίας: Πάνος Μανωλίτσης

Επικεφαλής μοντάζ: Γιώργος Κατσουλιέρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Σταύρος Θεοδωράκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ορλάντο Μπλουμ θέλει πλήρη επανένωση του καστ στη νέα ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»
Τα σχόλιά του Ορλάντο Μπλουμ ακολούθησαν την πρόσφατη δήλωση του παραγωγού της κινηματογραφικής σειράς, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ότι είναι ανοιχτός στην επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο reboot που σχεδιάζεται
Ορλάντο Μπλουμ
Τέξας: Σε συναυλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 8,5 εκ. δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες
Η τρίωρη συναυλία στη μνήμη των 137 ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν στις πλημμύρες και προς τιμήν των διασωστών που έσπευσαν να βοηθήσουν ξεκίνησε με τη Λάμπερτ και τον ΜακΚόλουμ
Μιράντα Λάμπερτ