Lifestyle

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο τραγουδιστής γυρνάει κάθε χρόνο όλη την Ελλάδα κάνοντας συναυλίες, έτσι και φέτος...

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου από το Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη” στα πλαίσια του ετήσιου Φεστιβάλ του δήμου Βύρωνα. 

Σταθμός της καλοκαιρινήες περιοδείας του τραγουδιστή θα είναι και η Θεσσαλονίκη όπου θα εμφανιστεί στις 21 Ιουνίου στο Θέατρο Γης, στη συνέχεια θα εμφανιστεί στην Πάτρα στις 23 του μήνα στο Γήπεδο της Παναχαϊκής. Τέλος, θα δώσει συναυλία στις 29 Ιουνίου στα Ιωάννινα στο Θέατρο ΕΗΜ.

Μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα θα κυκλοφορήσει από τη Universal Γερμανίας και σε όλη την κεντρική Ευρώπη η πρώτη ευρωπαϊκή δισκογραφική δουλειά που θα περιλαμβάνει και τραγούδια δικά του και ξένων συνθετών με αγγλικό στίχο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα