Lifestyle

Η Κατερίνα Λάσπα στη Μαδρίτη για τον αγώνα της Εθνικής!

Δες φωτογραφίες!

Η Κατερίνα Λάσπα βρίσκεται στη Μαδρίτη, δηλαδή στην πόλη που φιλοξενεί φέτος το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ για να παρακολουθήσει την ομάδα από κοντά. Από πολύ κοντά. Μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τον coach της Εθνικής Φώτη Κατσικάρη.

Δες φωτογραφίες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν κλαίει και οδύρεται που απέτυχε στις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου - «Νιώθω ότι θα εκραγεί το μυαλό μου»
«Μελετούσα συνεχώς για τέσσερις μήνες, ακύρωσα όλες τις δουλειές μου, δεν δέχομαι τηλεφωνήματα για δουλειά, δεν κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να είμαι μαμά και να μελετώ» αναφέει στο βίντεο η διάσημη τηλεπερσόνα
Τα κλάμματα της Κιμ Καρντάσιαν
5