Lifestyle

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, λίγο πριν γεννήσει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (14.06.2024) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και είδε από κοντά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του “πράσινου” πρωταθλήματος.

Λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε να θαυμάσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (14.06.2024) στέφτηκε για 41η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας στο μπάσκετ.

Η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά θέλησε να παρακολουθήσει το game 5 των τελικών του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

spiropouloy sto ghpedo

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, η παρουσιάστρια αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, ποστάροντας στα social media ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

spiropoulou kai fili

Να αναφέρουμε ότι αρκετοί ήταν οι επώνυμοι οι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να δουν τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ αυτών και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την υπόθεση Μπισμπίκη: «Εκπομπές που θέλησαν να γεμίσουν μία ώρα σκαλέτας συζήτησαν ό,τι κουτσομπολιό υπήρχε»
«Η Δανάη Παππά η αλήθεια είναι ότι έγινε το πρόσωπο των ημερών ως μία παράλληλη ιστορία και ένα παράλληλο κουτσομπολιό που διαδραματιζόταν και συζητιόταν» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή 2
Αντζελίνα Τζολί: Οι δύσκολες στιγμές του διαζυγίου και τα δανεικά με τόκο από τον Μπραντ Πιτ
Στο δικαστήριο ανάφερε ότι ζητά 33.000 δολάρια από τον Πιτ για να καλύψει τα νομικά έξοδα που έπρεπε να πληρώσει για να απαντήσει στην αίτηση του πρώην συζύγου της να παραδώσει τα μηνύματά της
Η Αντζελίνα Τζολί
1