Lifestyle

Η Λόρα Ντερν άνοιξε την επίδειξη της Γκαμπριέλα Χερστ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Σύμφωνα με το E! News, το ντεμπούτο της Ντερν δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τη σχεδιάστρια

Η Λόρα Ντερν (Laura Dern) γνωστή για τον ρόλο της στη σειρά «Big Little Lies», έκλεψε την παράσταση στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι πραγματοποιώντας το ντεμπούτο της στην πασαρέλα για τη συλλογή ‘Ανοιξη/Καλοκαίρι 2026 της Γκαμπριέλα Χερστ (Gabriela Hearst).

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα η ηθοποιός είχε παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας «Jay Kelly» στη Νέα Υόρκη, όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) και τον ‘Ανταμ Σάντλερ (Adam Sandler) επιλέγοντας μία μαύρη δημιουργία της σχεδιάστριας.

Με καλεσμένες στη πρώτη σειρά τις Κουίντα Μπράνσον (Quinta Brunson), Ολίβια Παλέρμο (Olivia Palermo) και Κοκό Ροσά (Coco Rocha) η Ντερν άνοιξε την επίδειξη φορώντας ένα λευκό φόρεμα με λεπτές τιράντες και χαμηλή μέση το οποίο ήταν κεντημένο με εκατοντάδες τρισδιάστατα λουλούδια σε κρεμ απόχρωση. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με σανδάλια σε boho στυλ, προσδίδοντας έναν αέρα αβίαστης κομψότητας.

Σύμφωνα με το E! News, το ντεμπούτο της Ντερν δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς διατηρεί μακροχρόνια σχέση με τη σχεδιάστρια έχοντας επιλέξει αρκετές φορές τις εντυπωσιακές της δημιουργίες.

Ενδεικτικά, το 2017, στην πρώτη της εμφάνιση στο Met Gala, φόρεσε μια δημιουργία της Χερστ με εντυπωσιακά γεωμετρικά κοψίματα σε έντονο μπλε χρώμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Πάρις Χίλτον απαντά για πρώτη φορά στους ισχυρισμούς ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ προσπάθησε να τη στρατολογήσει στα 19 της για τον Επστάιν: «Δεν την γνώρισα ποτέ – Για clickbait το όνομά μου»
Η διάσημη κληρονόμος ισχυρίστηκε ότι το όνομά της χρησιμοποιήθηκε λόγω της δημοσιότητάς της
Ντόναλντ Τραμπ, Πάρις Χίλτον και Γκισλέιν Μάξγουελ
Η Κιμ Καρντάσιαν κλαίει και οδύρεται που απέτυχε στις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου - «Νιώθω ότι θα εκραγεί το μυαλό μου»
«Μελετούσα συνεχώς για τέσσερις μήνες, ακύρωσα όλες τις δουλειές μου, δεν δέχομαι τηλεφωνήματα για δουλειά, δεν κάνω τίποτα άλλο εκτός από το να είμαι μαμά και να μελετώ» αναφέει στο βίντεο η διάσημη τηλεπερσόνα
Τα κλάμματα της Κιμ Καρντάσιαν