Lifestyle

Η νέα τρέλα για το 2010!

Kρατείστε και εσείς από ένα YoYo για να είστε μέσα στη μόδα!

Το παιχνίδι που έκανε το ντεμπούτο του το 1929 μαζί με το “Wall Street crash”, έρχεται και κάνει την επανεμφάνισή του αυτή τη χρονιά!

Η οικονομική κρίση πρόκειται να παροτρύνει γονείς και παιδιά στην επιστροφή οικονομικών και μικρών παιχνιδιών!
Άνθρωποι που αχολούνται με το λιανικό εμπόριο και οι κατασκευαστές των yo-yo προβλέπουν πως θα γίνουν περισσότερες πωλήσεις από ποτέ και θα ξεπεράσουν και εκείνες του 1998 στη Βρετανία, που έφτασαν κοντά στις 4.000.000, αφού 1 στα 3 παιδιά είχε το παιχνίδι!

Διευθυντής μεγάλης εταιρείας παιχνιδιών αναφέρει πως “είναι ήδη 1000% επιπλέον οι πωλήσεις από πέρυσι, αφού τόσα χρόνια τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το διαδίκτυο τα έιχαν αφήσει αρκετά πίσω… Η ιστορία των yo-yo κρατάει πάνω από 80 χρόνια και κάνει τον κύκλο της, περίπου ανά δεκαετία! μπορεί να μην τα γνωρίζει ένα 10χρονο παιδί αλλά σίγουρα τα ξέρει ένα μεγαλύτερο ξαδεφάκι του!”

Παρ’όλα αυτά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα με τα νέα των παιχνιδιών του Peter Jenkinson, toyology, οι κατασκευαστές των παιχνιδιών κάνουν τα πάντα για πολλά πρωτότυπα μοντέλα που θα δίνουν δυνατότητα στα παιδιά για περισσότερα κόλπα και επιλογές στο πώς θα το χρησιμοποιούν! Eνδιαφέρον!

Eβίτα Τσιλοχρήστου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρακολουθούνταν μέσα στο σπίτι του: Αποκάλυψη – βόμβα από τον Γιώργο Καλλιακμάνη
«Σήμερα θα μεταβούμε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να υποβάλλουμε μήνυση εναντίον των φυσικών αυτουργών για τον παράνομο εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο», τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή
Γιώργος Μαζωνάκης
1