Σάλο είχε προκαλέσει πριν από μερικές ημέρες η ψευδής είδηση του θανάτου της και η Νταίζη Σεμπεκοπούλου λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή της και σχολιάζει το ατυχές γεγονός.
Η γνωστή Ελληνίδα καλλιτέχνιδα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου και αναφέρθηκε στα fake news που κυκλοφόρησαν για εκείνη. Παράλληλα, η Νταίζη Σεμπεκοπούλου μίλησε το πρωί της Δευτέρας (30.06.2025) και στην εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον πρώην άντρα της, Γιάννη Βούρο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δε θα γλιτώσετε εύκολα από μένα να ξέρετε. Αυτό μπορεί να συμβεί, κι έχει συμβεί και σε φίλο μου να μιλάω την προηγούμενη μέρα και την άλλη να μην είναι. Αυτά γίνονται. Πιθανότατα ο Γιώργος Γεωργίου (σ.σ. ο ηθοποιός που δημοσίευσε την ψευδή είδηση του θανάτου του) μπερδεύτηκε. Στην αρχή δεν κατάλαβα γιατί ήμουν μες στον ύπνο μου. Με πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης με τη Λένα, μου λέγανε “Νταίζη, τι έγινε;”, κλαίγανε… Κι ευτυχώς ο Γιάννης πήρε τον Στέφανο και μου λέει “τι έγινε ρε μάνα, πέθανες;”. Κι ευτυχώς του το είχε πει, φαντάσου το παιδί να το έβλεπε ξαφνικά αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου για τα fake news που κυκλοφόρησαν για εκείνη.
Παράλληλα, η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα ερωτήθηκε και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Βούρο και δήλωσε ότι οι δυο τους γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και παρά τον χωρισμό τους αγαπιούνται πολύ σε ανθρώπινο επίπεδο.
«Έχουμε χωρίσει από το 1996. Οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, αλλά με τον Γιάννη πριν παντρευτούμε ήμασταν 11 χρόνια φίλοι. Ήμασταν και συμμαθητές στο Εθνικό θέατρο. Είναι ο άνθρωπος που μετά τους δικούς μου, ξέρω τα πιο πολλά χρόνια. Αγαπιόμαστε. Ο έρωτας μπορεί να περνάει, αλλά η αγάπη των ανθρώπων δεν περνάει», τόνισε η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τέλος, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στον γιο της, Στέφανο Βούρο, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα και παρόλα αυτά έχει καταφέρει να έχει μία αυτόνομη και λειτουργική ζωή, κάνοντας μάλιστα και καριέρα Tiktoker.
«Όταν γεννήθηκε δεν ήταν ένα χαρούμενο γεγονός, αλλά αποφασίσαμε ότι πρέπει να βγει στη ζωή χαρούμενος. Έτσι είχαμε πει και στον Στέφανος ή θα μείνεις στην άκρη ή θα πολεμήσεις. Είμαι περήφανη που είναι πολίτης του κόσμου, είναι αυτός που είναι και δίνει κουράγιο σε πάρα πολλούς ανθρώπους γιατί είναι και TikToker φοβερός», απάντησε σε σχετική ερώτηση που αφορούσε το ζήτημα με τα χέρια του νεαρού.