Lifestyle

Η Πέγκυ Ζήνα «μεταμορφώθηκε» σε Αμαλία από το «Παρά Πέντε» και τραγούδησε το «Ματώνω» – Δείτε βίντεο

«Όταν η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά Αμαλία», ήταν η λεζάντα της ανάρτησης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χρόνια περιμέναμε αυτό το το βίντεο και πλέον, ήρθε. Η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε ξανά το γνωστό τραγούδι της «Ματώνω», αναπαριστώντας αυτή την φορά την Αμαλία από το «Παρά Πέντε».

Σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok φαίνεται η Πέγκυ Ζήνα να κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα της και να τραγουδά το γνωστό τραγούδι. Αντί για την φωνή της, ακούγεται αυτή της Αμαλίας (Ζέτα Μακρυπούλια) η οποία είχε τραγουδήσει το συγκεκριμένο κομμάτι σε μία από τις πιο viral σκηνές του «Παρά Πέντε», διατηρώντας πάντα το χαρακτηριστικό παχύ «λ» και «ν».

Το σχετικό βίντεο ανέβασε η make-up artist της τραγουδίστριας και πολύ γρήγορα έγινε viral.

@eirini_kotsaki_pro_mua href=”https://www.tiktok.com/tag/foruyou?refer=embed”>#foruyou #tik_tok_ #peggyzina @Athens_House_Evi_Lepenioti @peggyzina_official ♬ original sound – greek_ataka

«Όταν η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά Αμαλία», ήταν η λεζάντα της ανάρτησης

Οι χρήστες ξεσάλωσαν στα σχόλια αποκαλώντας την Πέγκυ Ζήνα «είδωλο» και γράφοντας «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ