Lifestyle

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μαγνήτισε τα βλέμματα στη Μύκονο

Διακοπές και δουλειά συνδυάζει στη Μύκονο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συμμετείχε σε φωτογράφηση για την προώθηση γνωστής μάρκας τεκίλας, η οποία έγινε στο Jackie O’ Beach Club, στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου.

Η 46χρονη πρωταγωνίστρια με ροκ outfit και εντυπωσιακό μπούστο, έδειχνε σε μεγάλα κέφια, όπως φαίνεται στα backstage πλάνα του Mykonos Live TV.

Χαμογελαστή και μαγνητίζοντας τα βλέμματα, η γνωστή ηθοποιός έπαιζε με το φακό κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Βίκυ Μαραγκάκη: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο στον εγκέφαλο, πολύ επιθετικής μορφής, έχω μία μικρή ενοχή»
«Οι γιατροί μας έλεγαν μέχρι το τέλος ότι “για την ψυχολογία του είναι καλό να νομίζει ότι όλα πάνε καλά, ότι θα βγει όπου να ‘ναι”, και έτσι κάναμε», παραδέχτηκε η ηθοποιός
Βίκυ Μαραγκάκη