Lifestyle

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε το αγαπημένο της κινηματογραφικό φιλί και τι κοινό είχαν όλοι οι πρώην της

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι έχει «πραγματικά αγαπηθεί ποτέ», με τη Λόπεζ να απαντά με έναν αναστεναγμό πως «όχι»

Αποκαλύψεις που θα συζητηθούν για την προσωπική της ζωή έκανε η Τζένιφερ Λόπεζ σε τηλεοπτική της εμφάνιση.

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για πολλά μεταξύ άλλων και για το αγαπημένο της κινηματογραφικό φιλί στην εκπομπή «Watch What Happens Live with Andy Cohen»,

«Έχουμε τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον Μάθιου ΜακΚόναχι, τον Ρέιφ Φάινς, τον Ρίτσαρντ Γκιρ, τον Όουεν Γουίλσον, τον Τζος Λούκας -και η λίστα συνεχίζεται», της λέει ο παρουσιαστής αναφερόμενος σε συμπρωταγωνιστές της Λόπεζ. «Και μάλιστα, υπάρχουν και ταινίες που είναι ήδη έτοιμες αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη!».

«Θα πω ότι το αγαπημένο μου… μόλις έκανα μια ταινία με τον Μπρετ Γκόλντσταϊν και θα έλεγα ότι ήταν ο καλύτερος στο φιλί», αποκάλυψε η Λόπεζ.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι έχει «πραγματικά αγαπηθεί ποτέ», με τη Λόπεζ να απαντά με έναν αναστεναγμό: «Όχι». Πιστεύει πως είχαν να κάνουν περισσότερο με τα θέματα των πρώην της παρά με την ίδια.

«Αυτό που έμαθα είναι ότι δεν είμαι μη αγαπητή. Είναι ότι εκείνοι δεν είναι ικανοί. Δεν το έχουν μέσα τους. Πρέπει να εκτιμήσουν το μικρό παιδί που κουβαλούν μέσα τους. Πρέπει να το αγαπήσουν», ήταν τα λόγια της. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν προσπάθησαν. Όπως υπογράμμισε, οι πρώην της «μου έδωσαν ό,τι είχαν».

«Μου τα έδωσαν όλα, κάθε φορά. Όλα τα δαχτυλίδια, όλα όσα θα μπορούσα ποτέ να θελήσω», ήταν τα λόγια της Λόπεζ που συμπλήρωσε. «Προσπάθησαν να μου δώσουν τα σπίτια, τα δαχτυλίδια, τον γάμο τα πάντα».

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, όπως επισήμανε ο Στερν: «Αλλά δεν σε αγάπησαν». Και η σταρ του Hustlers απάντησε: «Δεν με αγάπησαν», προσθέτοντας, «Κι εγώ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου».

«Η αλήθεια είναι ότι όταν βρίσκεσαι σε αυτού του είδους την καριέρα και έχεις αυτό το επίπεδο φήμης, υπάρχουν συμβιβασμοί», συνέχισε. «Πρέπει να κάνεις προσαρμογές, γιατί είναι μια πολύ ευλογημένη ζωή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα