Lifestyle

Ηλίας Ψινάκης: Μετά την Κίνα σειρά έχει η Ιαπωνία!

Έχει βάλει σκοπό να κάνει τον Μαραθώνα τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Κάνει επαφές που θα ωφελήσουν όχι μόνο την περιοχή αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Ηλίας Ψινάκης έχει βάλει σκοπό να κάνει τον Μαραθώνα τον πιο δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Κάνει επαφές που θα ωφελήσουν όχι μόνο την περιοχή στην οποία έχει εκλεγεί Δήμαρχος, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Η φήμη του έφτασε μέχρι τη μακρινή Κίνα αφού ο Δήμαρχος την περασμένη βδομάδα φιλοξένησε τον Πρέσβη της χώρας, Xiaoli Zou και τη συνοδεία του.

Ήρθε σήμερα και η σειρά της Ιαπωνίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα