Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: «Μέσα σε έναν χρόνο άλλαξαν όλα και δεν έχω νιώσει ποτέ πιο ευτυχισμένη»

Η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Πάρο στις πρώτες οικογενειακές διακοπές με τον σύζυγό της και την κορούλα της
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει τις καλοκαιρινές διακοπές στην Πάρο μαζί με τον σύζυγό της και την κορούλα τους, την Ξένια, με την οικογένεια να απολαμβάνει τις πρώτες της διακοπές μαζί.

Το βράδυ της Πέμπτης 16 Ιουλίου και αφότου είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από ένα instagram story που ανέβασε.

H παρουσιάστρια, που τον τελευταίο έναν χρόνο είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά, ήθελε να εκφράσει κάποιες σκέψεις και συναισθήματα που την κατακλύζουν κοιτώντας τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην καθημερινότητά της αυτούς τους μήνες.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν έχει ξεχωριστή σημασία για την Κατερίνα Καινούργιου, αφού τη βρίσκει αγκαλιά με το «μικρό της θαύμα», όπως η ίδια αποκαλεί την κόρη της, και όπως γράφει και στην ανάρτησή της, δεν έχει νιώσει ποτέ πιο ευτυχισμένη.

Στην ανάρτηση που έκανε έγραψε: «10 το βράδυ. Στο νησί. Ξαπλωμένη δίπλα στην μπεμπούλα μου… Αν μου έλεγαν πριν έναν χρόνο ότι η ζωή μου θα ήταν έτσι, ίσως να μην το φανταζόμουν καν.

katerina kainourgiou e

Κι όμως, μέσα σε έναν χρόνο άλλαξαν όλα και δε θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ πιο ευτυχισμένη. Πιο πλήρης… Μερικές φορές η ευτυχία δεν κάνει θόρυβο. Απλώς κοιμάται δίπλα σου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ιωάννα Πηλιχού: «Υπήρξαν σεζόν που με είχαν διαλύσει ψυχολογικά» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την τοξικότητα και τις δύσκολες συνεργασίες
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την τοξικότητα που βίωσε στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή και «λύγισε» στην κάμερα
Ιωάννα Πηλιχου