Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου: Μίνι απόδραση στην Ύδρα

Κατερίνα Καινούργιου: Μίνι απόδραση στην Ύδρα

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, Κατερίνα Καινούργιου, ετοίμασε τις αποσκευές της και το πρωί του Σαββάτου ταξίδεψε στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί να ξεκλέψει χρόνο για να αλλάξει παραστάσεις και να πάρει μία ανάσα από το φορτωμένο πρόγραμμά της.

Τι και αν ο καιρός κάθε άλλο παρά καλοκαίρι θυμίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τους πολλούς επώνυμους που δεν άλλαξαν τα σχέδιά τους και ταξίδεψαν κανονικά στους προορισμούς τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου τα τελευταία Σαββατοκύριακα προτιμάει να αφήνει την πρωτεύουσα και να επισκέπτεται τα όμορφα ελληνικά νησιά. Αυτή τη φορά, λοιπόν, σειρά είχε η Ύδρα.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ευτυχείτε” ετοίμασε τις αποσκευές της και το πρωί του Σαββάτου ταξίδεψε στο νησί του Αργοσαρωνικού, προκειμένου να αλλάξει παραστάσεις, να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες.

Η Κατερίνα Καινούργιου θα καλημερίζει τους τηλεθεατές του Open μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, που θα τους αποχαιρετήσει και θα ξεκινήσει επίσημα τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ούσα ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους followers της αυτή την απόδραση.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μερικά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες βόλτες της στο γραφικό νησί. Τι και αν ο καιρός ήταν συννεφιασμένος, η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχασε την καλή διάθεσή της.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις