Lifestyle

Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν νομίζω να παντρευόμουν για δεύτερη φορά, αλλά μπορώ να γίνω κουμπάρα»

«Το είχαμε πει από τότε που έγινε ο τελικός του Power of Love, όπου και έκανε ο Δήμος πρόταση γάμου στην Ανδριάνα» είπε για το ζευγάρι που πάντρεψε η Κατερίνα Καραβάτου

«Χάρηκα που ήμουνα δίπλα και με αυτό τον ρόλο στην πιο ευτυχισμένη, μέρα της ζωής του Δήμου και της Ανδριάνας», τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (11.06.2025). Η γνωστή παρουσιάστρια με αφορμή το ζευγάρι που πάντρεψε από το Power of Love, ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να παντρευτεί για δεύτερη φορά.

«Δεν νομίζω να παντρευόμουν για δεύτερη φορά, αλλά μπορώ να γίνω κουμπάρα, όπως και έγινα. Το είχαμε πει από τότε που έγινε ο τελικός του Power of Love, όπου και έκανε ο Δήμος πρόταση γάμου στην Ανδριάνα και ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή εκεί.

Και χαίρομαι που τόσο καιρό μετά αυτά τα παιδιά είναι έτσι και χάρηκα που ήμουνα δίπλα και με αυτό τον ρόλο στην πιο ευτυχισμένη, μέχρι τώρα, μέρα της ζωής τους» είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση και τις φήμες που ακούγονται ότι θα επιστρέψει στις 7 Ιουλίου στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Καραβάτου αρκέστηκε να πει: «Να εύχεστε να γίνει ό,τι καλύτερο για μένα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elias & Emma (@eliasemmaphotography)

Η Κατερίνα Καραβάτου που πάντρεψε τους πρώην παίκτες του Power of Love δεν δίστασε να συμμετάσχει στο νέο trend «της κουμπάρας» του TikTok.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου