Lifestyle

Κοκκίνου – Βασιλειάδης: Πούλησαν την μεζονέτα τους έναντι 2.5 εκ. ευρώ!

Τρία χρόνια χρειάστηκαν για να πουλήσουν την πολυτελή μεζονέτα τους στο Πανόραμα Βούλας και πλέον έφτασε η στιγμή!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρία χρόνια χρειάστηκαν η Έλλη Κοκκίνου και ο πρώην σύζυγός της, Παναγιώτης Βασιλειάδης, προκειμένου να βρουν αγοραστή για την υπερπολυτελή μεζονέτα που είχαν χτίσει στο Πανόραμα Βούλας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Κι ενώ η αρχική τιμή κυμαινόταν στα 3.5 εκ. ευρώ, η τελική τιμή πώλησης ήταν δύο εκατομμύρια, και αυτό διότι εξαιτίας της κρίσης δεν έβρισκαν αγοραστή. 

Διάβασε λεπτομέρειες στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ