Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του μεγάλου της γιου

«Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου», έγραψε σε ανάρτησή της από τη βάφτιση του γιου της, Βλάσση, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε μία συλλογή φωτογραφιών στο Instagram από την βάφτιση του μεγάλου της γιου που έγινε πέρσι σαν σήμερα 2 Σεπτέμβριου. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έγιναν για πρώτη φορά γονείς με τον ερχομό του Βλάσση το 2023.

Η ίδια στις φωτογραφίες ποζάρει πιο εντυπωσιακή από ποτέ φορώντας ένα μακρύ σαμπανιζέ φόρεμα έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της μαζί με πολλούς συγγενείς και φίλους.

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε η παρουσιάστρια, απεικονίζεται – αν και θολά- η καλή της φίλη και ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Cavo Tagoo στη Μύκονο, Αναστασία Λιάκου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou 🧿 (@konstantinaspyropoulou)

Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παντρεύτηκαν στις 2 Οκτωβρίου 2022 και απέκτησαν δύο γιους, τον Βλάσση που γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2023 και τον Βασίλη που γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου 2024.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Τέιλορ Σουίφτ χάρισε 197 εκατομμύρια δολάρια στους συνεργάτες της: Ξέσπασαν σε κλάματα μόλις τους το ανακοίνωσε
Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την παράδοση, δίνοντας 55 εκατομμύρια δολάρια μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική τον Αύγουστο του 2023
Τέιλορ Σουίφτ
18
Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Έλενα Χριστοπούλου: «Αν έπρεπε και ήθελα να πω κάτι θα το είχα κάνει»
«Επειδή με ρώτησες και με κλειστή την κάμερα, για κάποια πράγματα που υπάρχουν τώρα στην επικαιρότητα, εγώ θα έλεγα να μην ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα, με follow και unfollow», τόνισε ακόμα η ηθοποιός
Έλενα Χριστοπούλου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου