Lifestyle

Κοραλία Καράντη: Είχα σχέση με συνομήλικους, όχι με μικρότερο άντρα

“Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές με φλερτάρουν πολλοί νέοι άντρες, αλλά αυτό με τρομάζει πάρα πολύ και δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ” παραδέχεται η Κοραλία Καράντη.

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Δευτέρας και μίλησε για το αν θεωρεί ταμπού να έχει μία γυναίκα σχέση με νεότερο άντρα.

«Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές με φλερτάρουν πολλοί νέοι άντρες, αλλά αυτό με τρομάζει πάρα πολύ και δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ.

Βλέπω στο βλέμμα τους κάτι που είναι απόλυτα διαθέσιμο και βαθύ. Είναι τεράστιες οι διαφορές. Σχεδόν στην ηλικία του γιου μου.

Μου κάνει εντύπωση. Ίσως οι νεότεροι άντρες γοητεύονται με τις μεγαλύτερες γυναίκες» είπε αρχικά η Κοραλία Καράντη.

«Δεν νομίζω ότι είναι ταμπού. Είμαι πιο αντισυμβατική. Θέλω να λέω αυτό που νιώθω. Θεωρώ θεμιτό να έχει μία μεγαλύτερη γυναίκα σχέση με έναν μικρότερο άντρα.

Δεν μου έχει τύχει να βρεθώ μπροστά σε τέτοιο πρόσωπο. Είχα και σχέση με συνομήλικους αλλά όχι με μικρότερο άντρα» εξομολογήθηκε η Κοραλία Καράντη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Νατάσα Εξηνταβελώνη για τις σχέσεις της: «Όταν πάει κάτι να τελειώσει, χαίρομαι να το τελειώνω»
«Όχι ότι δεν χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους και ζευγάρια που έχουν μακροχρόνιες σχέσεις ή δουλειές που πετυχαίνουν, αλλά εγώ το βλέπω έτσι», δήλωσε ακόμα η νεαρή ηθοποιός
Νατάσα Εξηνταβελώνη
Ορέστης Τζιόβας: Δεν κάνω εκπτώσεις, δεν πάω να βρεθώ με ανθρώπους που δεν γουστάρω
«Ήμουνα και τυχερός, βρέθηκα στη δουλειά εύκολα, με είχε δει ο Λάκης Λαζόπουλος στις πτυχιακές μας εξετάσεις και με πρότεινε για μια τηλεοπτική σειρά», είπε για την καριέρα του στην υποκριτική
Ορέστης Τζιόβας