Lifestyle

Κόρη Ε. Ναθαναήλ : “Ο Μητρόπουλος προσέβαλε την μνήμη της μητέρας μου”

Η κόρη της αξέχαστης ηθοποιού εκφράζει το παράπονό της για τον τελευταίο σύντροφο της μητέρας της.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ίνκα Τσαγγάρη εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την τελευταία συνέντευξη του επί τριάντα χρόνια συντρόφου της μητέρας της, Τάσου Μητρόπουλου. Αυτό που την ενόχλησε και θεωρεί ότι προσβάλει την μνήμη της Έλενας Ναθαναήλ είναι η δηλωσή του πως η Νένα Χρονοπούλου είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του.
 
“Ο Μητρόπουλος πρόσβαλε τη μνήμη της μάνας μου! Δεν μπορεί να συγκρίνει τη μητέρα μου με κάποια άλλη γυναίκα. Θα έπρεπε να είναι , για τη μνήμη της και μόνο , πιο χαμηλού προφίλ. Τι πιο ωραίο από το να πει: ναι, γνώρισα τη Νένα, είμαι πολύ ευτυχισμένος κι όλα καλά. Θα μπορούσε να μην αναφέρει καν τη μητέρα μου. Δεν υπήρχε λόγος. Πες ότι θες για τη νέα σου σύντροφο, ότι είναι να κάνεις κάνε το, αλλά μέχρι εκεί”, υποστήριξε η Ίνκα στο περιοδικό Ciao.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έιμι Γιουάινχάουζ: Ο πατέρας της θα πληρώσει 1,1 εκατομμύριο λίρες σε δυο φίλες της – Τις είχε κατηγορήσει ότι πούλησαν τα ρούχα της
Στα αντικείμενα περιλαμβάνονταν τσάντες, παπούτσια μπαλαρίνες και ένα φόρεμα που φορούσε η Γουάινχαουζ στην τελευταία περιοδεία της
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ANDY RAIN
Καίτη Γαρμπή για Μανώλη Μητσιά: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό τραγούδι, πληγώνει την τέχνη μας»
«Η διαχείριση της πνευματικής κληρονομιάς των μυθικών διαστάσεων δημιουργών μας, δεν μπορεί να εξαντλείται σε εξώδικα και απαγορεύσεις ειδικά όταν αφορά σε ερμηνευτές του ύψους του Μανώλη Μητσιά»
Η Καίτη Γαρμπή 95