Lifestyle

Μ. Καλλέργη: ”Το ξύλο με κάνει να χαλαρώνω!”

Διάβασε ακόμα, τι δήλωσε για τον Alexey!

Η 19χρονη Μαριάννα Καλλέργη, πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Muay Thai και παίκτρια του Dancing On Ice, σε συνέντευξη που έδωσε στην Real Life και το Πρώτο Θέμα μίλησε για την ενασχόλησή της με το συγκεκριμένο άθλημα και τη σχέση της με τον παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο παιχνίδι, Alexey, ενώ τόνισε πως φύλακας άγγελός της είναι ο προπονητής της, Παύλος Καπώνης.

Dancing On Ice

”Περνάμε όμορφα στις πρόβες όλοι μαζί, με πολύ γέλιο, συνεργαζόμαστε και βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλον”.

Πώς αντιδρούν οι άντρες όταν μαθαίνουν με τι ασχολείται

”Οι άντρες αντιδρούν με ενθουσιασμό όταν ακούν πως είμαι πρωταθλήτρια στο Muay Thai! Θεωρώ πως είναι επιτυχία να έχω διατηρήσει τη θηλυκότητά μου, παρόλο που είναι το άκρως αντίθετο της δουλειάς μου.”

Διάβασε τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της για τον Alexey

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη: «Ξυπνάει καθημερινά πριν από τις 5 με άλλες δυο μοναχές και ξεκινούν το έργο τους με προσευχή»
«Ούτε η μάνα της, ούτε ο πατέρας της στήριξαν την απόφαση να γίνει μοναχή, αλλά αυτή έφυγε, πήγε εκεί και είχε απαγορεύσει να την ενοχλούμε», αποκάλυψε η θεία της
Ναταλία Λιονάκη
12