Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά σε χρυσοχοείο στο Σύνταγμα, κλειστή η Καραγιώργη Σερβίας
Lifestyle

Μαίρη Συνατσάκη: Βρέθηκε στο πατρικό της και αγκάλιασε τη μητέρα της μετά από έναν χρόνο

Η Μαίρη Συνατσάκη κατάφερε χθες να δει ξανά το πιο αγαπημένο της πρόσωπο στον κόσμο και να περάσει το πιο όμορφο Σάββατο!

Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν μία απ΄οτις επώνυμες Ελληνίδες που πρόσεχαν ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας…

Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιορισμού κυκλοφορίας και των ειδικών μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας, πρόσεχε όσο μπορούσε περισσότερο.

Η γνωστή παρουσιάστρια, Youtuber και επιχειρηματίας έμενε σπίτι και οι μόνοι λόγοι που έβγαινε έξω ήταν καθαρά επαγγελματικοί.

Η Μαίρη Συνατσάκη κατάφερε χθες να δει ξανά το πιο αγαπημένο της πρόσωπο στον κόσμο και να περάσει το πιο όμορφο Σάββατο!

Η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε στο πατρικό της και αγκάλιασε ξανά τη μητέρα της μετά από 1,5 χρόνο. Φαίνεται πως η μαμά της παρουσιάστριας έχει εμβολιαστεί και έτσι η Μαίρη έσπευσε να της δώσει μια τεράστια αγκαλιά, τώρα που είναι ασφαλές!

«1996 πάνω κάτω… εγώ σήμερα αγκάλιασα την μαμά μου μετά από 1,5 χρόνο! Τέλειο Σάββατο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το σπίτι της μαμάς της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός ο ηθοποιός David Hekili Kenui Bell λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της ταινίας του «Lilo and Stitch»
Υποδύθηκε τον ξεκαρδιστικό χαρακτήρα Shave Ice Man, έναν ηλιοκαμένο τουρίστα που δεν μιλάει, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο των πρωταγωνιστών και χόμπι του είναι να ρίχνει το παγωτό του
Ο ηθοποιός του Lilo & Stitch, Ντέιβιντ Χεκίλι Κενούι Μπελ
2