Lifestyle

Μαλλιά: Οι σγουρές αφέλειες είναι η μεγαλύτερη τάση!

Αν έχεις σγουρά μαλλιά αυτή θα είναι η χρονιά σου! Και κυρίως: πρέπει να κόψεις τα μαλλιά σου έτσι!

Δεν είναι η πρώτη σεζόν που γίνεται τόση συζήτηση γύρω από τις αφέλειες! Συχνά- πυκνά βλέπαμε it girls και μοντέλα να κόβουν αφέλειες στα ίσια ή σπαστά μαλλιά τους. Και αυτές οι αφέλειες ήταν ίσιες και μακριές. Ήταν οι αφέλειες της Jane Birkin που πρωταγωνιστούσαν τόσες σεζόν.

Φέτος, οι αφέλειες είναι και πάλι στο προσκήνιο. Αλλά αυτό δεν είναι είδηση. Η είδηση είναι ότι οι αφέλειες αυτές είναι σγουρές, απευθύνονται σε σγουρομάλλες θυμίζουν περισσότερο την Jennifer Beals από το Flashdance και ήρθαν για να εκτοπίσουν την Jane Birkin!

Κάνε κλικ εδώ και δες τη νέα τάση!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δε θα μου κάνει μαθήματα φιλίας, έχει τελειώσει το κεφάλαιο Ουγγαρέζος για μένα»
«Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή του ακριβώς, αλλά οκ. Για να το λέει ο Δημήτρης, θα έχει δίκιο. Είναι τόσα χρόνια στον χώρο, οφείλω να εμπιστευτώ την έκρηξή του» είπε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης
Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης 4
Ο Μπιλ Μάρεϊ γίνεται σήμερα 75: Από το Saturday Night Live μέχρι τη Μέρα της Μαρμότας – Η θρυλική καριέρα και οι «σκιές»
Εμβληματικό πρόσωπο της αμερικανικής κωμωδίας, ο Μπιλ Μάρεϊ γιορτάζει τα 75 του – Ιδιοφυής κωμικός και ηθοποιός-θρύλος, κουβαλά όμως και μια σκοτεινή φήμη
Ο ηθοποιός Μπιλ Μάρεϊ
1
Ο Μάριος Αθανασίου με μπλουζάκι υπέρ της Παλαιστίνης στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»
«Ήμουν, είμαι και θα είμαι στην Αριστερά, έρθει δεν έρθει ο Τσίπρας είτε μείνει ο Φάμελλος. Προσωπικά το ελπίζω», είπε για την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην πολιτική
Ο Μάριος Αθανασίου
24