Πέμπτη, 22 Φεβ.
12oC Αθήνα

Μανίνα Ζουμπουλάκη: Η αποκάλυψη που συγκινεί για την αξέχαστη Ρίκα Βαγιάννη

Μανίνα Ζουμπουλάκη: Η αποκάλυψη που συγκινεί για την αξέχαστη Ρίκα Βαγιάννη

«Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών, με ”έσωσε” η Ρίκα Βαγιάννη», αποκάλυψε η Μανίνα Ζουμπουλάκη. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε εκ βαθέων στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη από τη συχνότητα του MEGA.

Αναφερόμενη στην πρόωρα χαμένη Ρίκα Βαγιάννη, η Μανίνα Ζουμπουλάκη είπε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη πώς την «έσωσε» σε μία δύσκολη στιγμή για την ίδια.

«Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών. Με ”έσωσε” η Ρίκα Βαγιάννη που μου πρότεινε να κάνουμε εκπομπή στην ΕΡΤ. Το πιο δύσκολο κομμάτι της μητρότητας ήταν όταν ο μεγάλος μου γιος περνούσε εφηβεία, στα 15 του, και εγώ είχα δύο μωρά ενός έτους», εξομολογήθηκε στην «Ελένη».

Με αφορμή το νέο της βιβλίο με τίτλο «Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα», η Μανίνα Ζουμπουλάκη μίλησε στην εκπομπή του MEGA για τις γυναίκες του σήμερα που όσο ψηλά και αν φτάσουν κρίνονται πάντα και καλούνται να απολογηθούν για το αν είναι καλές μαγείρισσες, νοικοκυρές και μανές.

«Ο τίτλος ήρθε με αφορμή μία ατάκα που ειπώθηκε σε μία γυναίκα. Η γυναίκα σήμερα κρίνεται ακόμα με βάση αυτά τα τρία πράγματά: Νοικοκυρά, μαγείρισσα και μάνα. Δεν είμαι τουρίστρια μάνα. Η Ελληνίδα μάνα είναι η καλύτερη μάνα στον κόσμο», είπε αρχικά.

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη είπε στη συνέχεια: «Μετά τα 40 το σώμα αρχίζει και πάει κατά διαόλου, όμως τα πας καλύτερα με αυτό που βρίσκεται μέσα στο σώμα σου».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις