Lifestyle

Μαριάντα Πιερίδη: Άφησε τις πίστες των νυχτερινών κέντρων και πήγε για σκι στα Καλάβρυτα

Απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας για την Μαριάντα Πιερίδη και τον σύντροφό της

Η Μαριάντα Πιερίδη και ο Πάνος Ιωάννου ταξίδεψαν στα Καλάβρυτα, με την τραγουδίστρια να ανεβάζει εικόνες από το σκι που έκανε. Στις εικόνες φαίνεται να το διασκεδάζει.

Η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει την απόδραση με το σύντροφό της και μάλιστα μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Μαριάντα Πιερίδη, που μετά από αρκετά χρόνια αποχής επέστρεψε στις πίστες, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Πάνου Ιωάννου και το πρωί του Σαββάτου (04-01-2025) ξεκίνησαν από νωρίς για να ανέβουν στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για να κάνουν σκι.

«Ο καλύτερος φωτογράφος, είσαι εσύ! Και οι καλύτερες φωτογραφίες βγαίνουν στην κόκκινη πίστα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τις άριστες επιδόσεις της στο σκι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIADA PIERIDI SOI (@mariada.s.pieridi)

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν παντρεμένη με τον σεφ Δημήτρη Κατριβέση, από το 2017. Πήραν διαζύγιο τον Νοέμβριο του 2023.

«Τώρα είμαι σε μια νέα σχέση, με βοήθησε πολύ να το ξεπεράσω όλο αυτό… Νομίζω ότι ήταν δώρο Θεού. Είμαστε μαζί κάποιους μήνες. Δουλεύει σε μια πολυεθνική. Μας γνώρισε ο Τζώνη Καλημέρης», αποκάλυψε για το νέο της σύντροφο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Μπόμπι Σέρμαν – Υπήρξε τραγουδιστής και ηθοποιός, είδωλο των εφήβων για δύο δεκαετίες
Ο Σέρμαν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε έφηβες για τις επιτυχίες του και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και το πρόσωπό του κυριαρχούσε σε αφίσες περιοδικών όπως το Tiger Beat και το 16
Μπόμπι Σέρμαν
Ο Απόστολος Λύτρας έκανε αγωγή στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Ζητάω τα ποσοστά μου στα ακίνητα» λέει ο ποινικολόγος
«Είναι μια αγωγή αποκτημάτων διότι κατά την διάρκεια του γάμου μας είχα αποκτήσει κάποια ακίνητα στο όνομά της και αρνήθηκε να μου τα επιστρέψει» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου
8