Lifestyle

Mε το μωρό στο σπίτι…η Κατερίνα Λάσπα!

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ είναι η Κατερίνα Λάσπα, που βγήκε χθες το μεσημέρι από το μαιευτήριο κρατώντας στην αγκαλιά της την 4 ημερών κορούλα της! Δες φωτογραφίες!

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ βγήκε χθες το μεσημέρι από το μαιευτήριο η Κατερίνα Λάσπα μαζί με τον σύζυγό της Νεκτάριο και την 4 ημερών κορούλα της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια που φαίνεται σαν να μην έβαλε κιλό με την εγκυμοσύνη φορούσε ένα κοντό σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και ένα t-shirt που έγραφε U3. Ακολουθώντας, λοιπόν, τον παλμό της χθεσινής συναυλίας των U2 στο ΟΑΚΑ, η ευτυχισμένη μανούλα ζει την προσωπική της χαρά με πρωταγωνίστρια την μονάκρινη κορούλα της.
 
Ωστόσο, παρόλο που το ντύσιμο της Κατερίνας και του Νεκτάριου ήταν προσαρμοσμένο στην συναυλία του θρυλικού συγκροτήματος, οι δυο τους δεν έβλεπαν την ώρα να γυρίσουν σπίτι με το νέο μέλος που ήρθε να δώσει χαρά στην οικογένεια και να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.
 

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πόπη Χριστοδούλου: Όσα είχε αποκαλύψει στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη – Πώς πήρε τον διπλό ρόλο στο «Πάρα Πέντε»
«Η πιο έντονη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να γίνω Ντάλια. Είχα πάρα πολύ μεγάλο κείμενο και δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, γιατί είχα κι ένα πρόβλημα υγείας», είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια
Πόπη Χριστοδούλου
1