Lifestyle

Μιχάλης Ρακιντζής: Πέθανε η αδερφή του μετά από χειρουργείο 13 ωρών

Δύσκολες στιγμές βιώνει ο Μιχάλης Ρακιντζής, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα On Time και το ρεπορτάζ της Ρενέ Σαραντινού πριν από λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή η αδερφή του, Μαρίνα Ρακιντζή.

Η αδερφή του Μιχάλη Ρακιντζή είχε υποβληθεί σε ένα μεγάλο χειρουργείο 13 ωρών, το οποίο είχε πάει πολύ καλά με όλους να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Σε ελάχιστο χρόνο μετά το χειρουργείο, η Μαρίνα Ρακιτνζή κόλλησε ένα μικρόβιο στην σπονδυλική στήλη και τα πράγματα ανατράπηκαν.

Τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια με τραγική φιγούρα τη μητέρα του τραγουδιστή, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έχασε» το παιδί της.

Η δεύτερη αδερφή του Μιχάλη Ρακιντζή ήρθε από τις Η.Π.Α. για το τελευταίο αντίο στην Μαρίνα Ρακιντζή. Στο πλευρό του Μιχάλη Ρακιντζή βρίσκεται η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιβεβαίωσε την τραγική είδηση λέγοντας: «Χάσαμε τη Μαρίνα… η αδελφή μου «έφυγε» έπειτα από ένα μικρόβιο που κόλλησε στην σπονδυλική της στήλη, το οποίο κόλλησε μετά το δεκατριών ωρών χειρουργείο, το οποίο πήγε μια χαρά, αλλά μετά…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Το νέο μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη μετά την αποκάλυψη περί κακοποίησης - «Μιλάμε χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές»
Μετά την κυκλοφορία του trailer με την εξομολόγησή της και την πλημμύρα υποστήριξης από τους fans, η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα ενότητας και δύναμης
Αγγελική Ηλιάδη
Γιολάντα Καλογεροπούλου για Σταύρο Σβήγκο: «Η κόρη μου όταν τον γνώρισε δεν του έδωσε σημασία»
«Όταν ο Σταύρος γνώρισε την Ηλέκτρα και μετά από λίγο καιρό πήγα κατευθείαν σε κάποιον να ρωτήσω, γιατί είναι κάτι που δεν το ξέρεις» αποκαλύπτει η Γιολάντα Καλογεροπούλου
Σταύρος Σβήγκος και Γιολάντα Καλογεροπούλου