Lifestyle

Νένα Χρονοπούλου: Έχω την τύχη να πληρώνω τα ένσημά μου, υπάρχουν όμως άλλες μητέρες ΑμεΑ που δεν μπορούν να το κάνουν

Για την εκδήλωση «Διεκδίκησης σύνταξης γονέα παιδιού με αναπηρία» που θα γίνει στο Θέατρο Βέμπο τη Δευτέρα (25.11.24) μίλησε η Νένα Χρονοπούλου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης (20.11.24).

Παράλληλα, η Νένα Χρονοπούλου αναφέρθηκε και στην οικονομική της κατάσταση καθώς τα τελευταία χρόνια απέχει από τα επαγγελματικά της για να μεγαλώσει τον γιο της Χρήστο.

Η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως πληρώνει μόνη της τα ένσημά της για να μπορέσει να πάρει την σύνταξή της.

«Έχω την τύχη να πληρώνω τα ένσημά μου. Είπα στα λεφτά που θα έδινα στον καφέ μου που έξω θα τα δώσω στον ΕΦΚΑ για να μπορέσω να συνταξιοδοτηθώ. Υπάρχουν άλλες μητέρες που δεν μπορούν να το κάνουν», ανέφερε η Νένα Χρονοπούλου.

«Δεν μιλάμε για επίδομα, μιλάμε για σύνταξη. Όχι γιατί θέλουμε να πληρωθούμε γι’ αυτό, αλλά γιατί δεν έχουμε άλλο τρόπο επιβίωσης. Τα παιδιά μας έχουν πραγματική ανάγκη», συνέχισε η ηθοποιός ενώ δήλωσε πως επιθυμεί να επιστρέψει στο θέατρο.

xronopoulou

«Τους προσεχείς μήνες ελπίζουμε να ανακοινωθεί επίσημα το χωριό για τα παιδιά ΑμεΑ που είναι ιδιωτική πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος άνθρωπος έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αγόρασε ένα κτήμα 25 στρεμμάτων και θα γίνει κάτι όπου τα παιδιά θα είναι αγκαλιασμένα, ευτυχισμένα και ελεύθερα, αγκαλιασμένα από σωστούς θεραπευτές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

xronopoulou

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο ποινικολόγος και ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Σαράκης, ο δικηγόρος και υπεύθυνος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς και ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μέγκαν Μαρκλ: Η σπάνια ανάρτηση με τον πρίγκιπα Άρτσι για τα γενέθλιά του – «Ο γιος μας, ο ήλιος μας»
Ο Άρτσι είναι το μεγαλύτερο παιδί του Χάρι και της Μέγκαν και είναι ο έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου. Γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019 στο ιδιωτικό νοσοκομείο Πόρτλαντ του Λονδίνου
Η Μέγκαν Μαρκλ, ο πρίγκιπας Άρτσι και ο πρίγκιπας Χάρι
Νίκος Ορφανός για την αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο: «Αυτά τα έβλεπα σε ταινίες»
Το κρανιοφαρυγγίωμα είναι ένας σπάνιος, μη καρκινικός όγκος του εγκεφάλου που αν και είναι καλοήθης, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα επειδή πιέζει σημαντικές περιοχές του εγκεφάλου
Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός 2