Lifestyle

Νίκος Φλωρινιώτης: Ράκος η αδερφή του Αννούλα έξω από το νοσοκομείο

Εξαντλημένη εμφανίστηκε έξω από το νοσοκομείο η Αννούλα Φλωρινιώτη λίγες ώρες μετά τον θάνατο του αδερφού της, Νίκου Φλωρινιώτη.

«Θα σας τα πω άλλη μέρα. Δεν νιώθω καλά» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη έξω από το νοσοκομείο που άφησε την τελευταία πνοή του ο Νίκος Φλωρινιώτης σε ηλικία 39 ετών.

Η ίδια ήταν συντετριμμένη και δεν ήταν σε θέση να πει πολλά, παρά μόνο απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους να ενημερώσουν τον κόσμο για το πότε θα γίνει η κηδεία του αδερφού της.

«Δεν είμαι σε θέση να πω τώρα κάτι. Θα μιλήσετε με τον κ. Γιασεμή για τα διαδικαστικά για να ξέρει ο κόσμος πότε θα γίνει. Θα σας τα πω άλλη μέρα. Δεν νιώθω καλά» είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη σε πολύ άσχημη κατάσταση.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Μικ Τζάγκερ πέρασε τρεις μέρες στα Χανιά – Ξεναγήθηκε στα αρχαία μνημεία και δείπνησε στις ελληνικές ταβέρνες
Όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν να πει την γνώμη του για το αν πρέπει τα Ελγίνεια μάρμαρα να επιστραφούν στην Ελλάδα, εκείνος δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο
Ο Μικ Τζάγκερ στα Χανιά