Lifestyle

Νίκος Μουτσινάς: Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε ο παρουσιαστής

Στο στόχαστρο απατεώνων του διαδικτύου βρέθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Όπως κατήγγειλε ο γνωστός παρουσιαστής, σελίδα στο διαδίκτυο τον ήθελε να δίνει συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και να προωθεί εταιρεία με κρυπτονομίσματα.

Ο Νίκος Μουτσινάς έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στα Instagram Stories του, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για την απάτη και τονίζοντας πως θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Πίσω από την απάτη είναι σελίδα στο διαδίκτυο που εμφάνιζε τον γνωστό παρουσιαστή και ηθοποιό να προωθεί εταιρεία με κρυπτονομίσματα, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

«Προσοχή!! Δυστυχώς, όπως πολλοί από σας με ενημερώσατε, κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύνδεσμος με ένα «δημοσίευμα» δήθεν προερχόμενο από την εφημερίδα «Το πρώτο θέμα», το οποίο εμφανίζει, χρησιμοποιώντας παράνομα το όνομά μου και την εικόνα μου σε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ να προωθώ εταιρεία κρυπτονομισμάτων, με την οποία ουδεμία σχέση έχω.

Πρόκειται για απάτη. Το εν λόγω κείμενο με τις συνοδευόμενες φωτογραφίες είναι εξ ολοκλήρου ψευδές και κατασκευασμένο και δεν προέρχεται από την εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα», ούτε δημοσιεύτηκε ποτέ από αυτή. Για την ασφάλεια όλων, μεγάλη προσοχή στις ψευδείς πληροφορίες που διαδίδονται μέσω διαδικτύου! Τα ανώτερο δηλώνω, με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου να προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια κατά παντός υπευθύνου, ενώπιον της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και παντός αρμόδιου δικαστηρίου και αρχής» έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

MOUTSINAS STORY

MOUTSINAS STORY

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Θοδωρής Κατσαφάδος για τον χαμό της συζύγου του: «Η δουλειά μου με βοήθησε στο πένθος γιατί με ανάγκασε να βγαίνω από το σπίτι»
«Πιστεύω στον Θεό με έναν δικό μου τρόπο, που δεν χρειάζεται να έχω κάποιον εκπρόσωπο να μου μεταδίδει την πίστη μου», εξομολογήθηκε ακόμα
Χριστίνα Βαρζοπούλου και Θοδωρής Κατσαφάδος 1
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποχαιρετά το alter ego της, την «Κάρι Μπράντσο» – «Κυριάρχησε στην καρδιά μου για 27 χρόνια»
«Έσπασε καρδιές, τακούνια, συνήθειες. Αγάπησε, έχασε, κέρδισε, σκόνταψε, πήδηξε, απέτυχε και έπεσε σε λακκούβες. Γέρασε, έγινε πιο σοφή. Πήρε τις πιο δύσκολες, τις χειρότερες και τις καλύτερες αποφάσεις»
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ