Lifestyle

Νονά η Πάολα – Βαφτίσια και γλέντι στο Ρέθυμνο

Η γνωστή τραγουδίστρια, Πάολα, έγινε νονά το βράδυ της Παρασκευής (03.06.2022) στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στη Σκαλέτα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η Πάολα βάφτισε την μικρή Ευαγγελία, κόρη του Αποστόλη και της Κατερίνας Νικηφόρου που είναι φίλοι του συντρόφου της Πάολα, Λάζαρου Βαφειάδη.

paolaBaftisi

Μετά το γάμο του ζευγαριού και τη βάφτιση, ακολούθησε γλέντι σε κοσμικό κέντρο της περιοχής με την Πάολα φυσικά να αναλαμβάνει σε μεγάλο βαθμό, τη διασκέδαση, αφού πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε γνωστές επιτυχίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Κιμ Καρντάσιαν συγκλονίζει με την κατάθεσή της για τη ληστεία στο Παρίσι: «Ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω»
«Με πέταξαν στο κρεβάτι και μου έδεσαν τα χέρια. Φώναζα "έχω παιδιά, πρέπει να ζήσω", ήμουν σίγουρη ότι θα με βιάσουν και θα με σκοτώσουν» τόνισε συγκινημένη η Κίμ Καρντάσιαν ενώπιον του δικαστηρίου
Η Κιμ Καρντάσιαν χαιρετά καθώς φτάνει για να καταθέσει σχετικά με τη ληστεία κοσμημάτων εκατομμυρίων δολαρίων από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι το 2016, στο Παρίσι,