Lifestyle

Ντέμης Νικολαΐδης – Κατερίνα Παναγοπούλου: Κοινή έξοδος στο Ψυχικό για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και την παρουσιάστρια

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε μαζί τον Ντέμη Νικολαΐδη με τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Παναγοπούλου σε έξοδο τους.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσαν πριν από μερικούς μήνες τον χωρισμό τους, ύστερα από 18 χρόνια γάμου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η πασίγνωστη τραγουδίστρια τράβηξαν χωριστούς δρόμους, με τη Δέσποινα Βανδή να έχει σχέση με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη.

Από την πλευρά του, ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν έχει απασχολήσει καθόλου με τα προσωπικά του, παρότι φήμες τον ήθελαν να είναι σε σχέση με κάποιο μοντέλο του GNTM, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Ciao εντόπισε πρόσφατα τον Ντέμη Νικολαΐδη σε έξοδο με παρέα, στην οποία βρισκόταν και η παρουσιάστρια του Mega Κατερίνα Παναγοπούλου.

Το περιοδικό δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους, χωρίς ωστόσο να επισημαίνεται αν είναι απλά φίλοι ή και κάτι παραπάνω. Στις φωτογραφίες φαίνονται, πάντως, αρκετά ευδιάθετοι, δείχνοντας να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν σαν χαζοβιόλης ο Βασίλης Μπισμπίκης, τον εκμεταλλεύτηκαν, η Δέσποινα Βανδή δεν πρέπει να πάει στο δικαστήριο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας
«Ο αριστερός πιθανός εγκέφαλος όλου αυτού του θεάματος που έμπλεξε τον Μπισμπίκη και τη Βανδή, πιστεύω ότι μέσα του ακούει Βανδή και κάνει εμετό», ξέσπασε
Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή
7