Lifestyle

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι «αυτοκόλλητος» με τον γιο του Κίμωνα – Η βόλτα τους στη φύση

Ο χαρακτηρισμός «χαζομπαμπάς» δε χαλάει διόλου τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος είναι «αυτοκόλλητος» με τον μόλις 2 ετών γιο του Κίμωνα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λίγο πριν φορέσει τις γαλότσες για την παρουσίαση της Φάρμας, που θα δούμε τη νέα σεζόν από τις οθόνες του Star, έβαλε κάζουαλ ρούχα και βρήκε βόλτα στην εξοχή. Μαζί του φυσικά, είχε και τον γιο του.

Μπαμπάς και γιος περνούν αρκετό χρόνο μαζί, αφού ο γνωστός σεφ και παρουσιαστής, συχνά επιλέγει να παίρνει τον μικρό Κίμωνα μαζί του στα γυρίσματα του ριάλιτι, ενώ μαζί πηγαίνουν και στο γήπεδο αλλά και σε πολλά άλλα μέρη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς τον Σεπτέμβριο του 2022, όταν η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον γιο τους, φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα τη νέα του ζωή.

koutsopoulos

Αυτή τη φορά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε μια βόλτα στη φύση με τον μικρό Κίμωνα δημοσιεύοντας μια σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
BAFTA: Η μαύρη κωμωδία «Μια μάχη μετά την άλλη» κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας
Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Ρόμπερτ Αραμάγιο για την ερμηνεία του στην ταινία «I swear» και η Τζέσι Μπάκλεϊ κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «Hamnet»
Ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson και οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Teyana Taylor, Chase Infiniti ποζάρουν με τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «One Battle After Another» στα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BAFTA) 2026