Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Ν. Καρύδης λίγες μέρες μετά το χειρουργείο, μιλά στο TLIFE για την περιπέτεια της υγείας του!

Τι εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για την δύσκολη επέμβαση που έκανε;

Ο Ντίνος Καρύδης πριν από λίγες μέρες εισήχθη εσπευσμένα στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της Αθήνας, εξαιτίας ενός ξαφνικού προβλήματός υγείας. Ο ηθοποιός για αρκετό καιρό ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιά του, όμως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αρνιόταν να πάει στο γιατρό παρά τις έντονες πιέσεις της κόρης του και της συζύγου.

Όταν το πρόβλημα επιδεινώθηκε και μάλιστα με αιμορραγία, κόρη του Σμαράγδα τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Η Σμαράγδα και η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό του. “Η κόρη μου και η γυναίκα μου ήταν δίπλα μου λαμπάδες αναμμένες”, εξομολογείται στο TLIFE ο Ντίνος Καρύδης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός βρίσκεται από την Τετάρτη στο σπίτι του και παίρνει κουράγιο από τα δεκάδες μηνύματα των θαυμαστών και φίλων του στο facebook! O ίδιος τους ενημέρωσε για την επιστροφή του από το νοσοκομείο μέσα από την σελίδα του με το παρακάτω συγκινητικό  μήνυμα:

Είμαι σπίτι και αναρρώνω. Γύρισα μετά από 15 μέρες στο νοσοκομείο και ακόμη υποφέρω λίγο. περιμένω να μου βγάλουν τα ράμματα και θα δούμε”, εξηγεί στο TLIFE ο κ. Καρύδης.

Διάβασε τι είπε ο ηθοποιός στο TLIFE για την περιπέτεια της υγείας του

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε