Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

O Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για… όλα!

Καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη στη χθεσινή εκπομπή ήταν ο επιτυχημένος εκδότης και σχολίασε όλα όσα αφορούν την Ελένη Μενεγάκη, τις φωτογραφίες αλλά και το διαζυγιό της.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της πρώην κουμπάρας του, που την έδειχναν να απολαμβάνει το γεύμα της σε ταβερνάκι στη Νέα Μάκρη με την συντροφιά του Ματέο Παντζόπουλου.

Ο Θέμος δεν έχασε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για όλα. “Ορκίζομαι δεν συνέβη τίποτα στην Ανδρο. Οσες μέρες ήμουν εκεί, δεν συνέβη τίποτα απολύτως ανάμεσα στην Ελένη και τον Μαθιό, γιατί Μαθιό τον λένε τον άνθρωπο… Ματέο τον φώναζε απλώς κάποια στιγμή ένας Ιταλός. Δηλαδή για να καταλάβεις, όσες μέρες ήμουν στην Ανδρο, πιο πολύ μιλούσα εγώ με τον Μαθιό, – ξέρεις για τα επιχειρηματικά του και τις κινήσεις που θέλει να κάνει – , παρά όλοι οι υπόλοιποι. Μετά που έφυγα δεν ξέρω τι έγινε …” , υποστηρίζει ο εκδότης για τις κοινές καλοκαιρινές του δια΄κοπές με την βασίλισσα της πρωινής ζώνης.

Ο ίδιος εξηγεί στη συνέχεια και τον λόγο για τον οποίο δημοσίευσε τις επίμαχες φωτογραφίες. “Δεν έκανα τίποτα κακό… Εβαλα φωτό δημόσιου χώρου…Ας το αποδραματοποιήσουμε πια το ζήτημα… Ενα είναι σίγουρο, αυτές οι φωτό κάπου θα έμπαιναν…”, εξήγησε ο Πέτρος Κωστόπουλος όπως είχε σχολιάσει και σε παλιότερες δηλώσεις του.

Όσον αφορά την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη απάντησε: “Πρώτον η Ελένη δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεύτερον δεν έχουμε μιλήσει εδώ και καιρό με την Ελένη… Απο την ημέρα του διαζυγίου δεν μιλάμε… Προσωπικά έχω σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο. Τον Γιάννη έτσι κι αλλιώς τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια… Πάντως για να λέμε και την αλήθεια στον οποιοδήποτε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο…” 

Διαβάστε επίσης:
 
Ο Πέτρος Κωστόπουλος για τις φωτογραφίες της Μενεγάκη!
Οι σχέσεις Κωστόπουλου-Μενεγάκη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε