Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πήρε εξιτήριο από το Δαφνί

Ο Σταμάτης Γαρδέλης πήρε εξιτήριο από το Δαφνί

Στο σπίτι του βρίσκεται πλέον ο γνωστός ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης, καθώς πήρε εξιτήριο από το Δαφνί μετά την περιπέτεια που είχε τις τελευταίες μέρες. 

Υπενθυμίζεται πως ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία εξαιτίας ενός οικονομικού αδιεξόδου. Ο ηθοποιός πέρασε το κατώφλι της ψυχιατρικής κλινικής στο Δαφνί πριν από λίγες ημέρες, όπου και νοσηλεύτηκε ακολουθώντας τις οδηγίες και τη φαρμακευτική αγωγή των γιατρών.

Σήμερα (28.11.2023) ο Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός έχει πάρει εξιτήριο και βρίσκεται πλέον στο σπίτι του.

«Ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι μια χαρά τώρα. Μίλησα μαζί του πριν δυο ώρες. Είναι στο σπίτι του, θα τον δω μεθαύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική του επικοινωνία ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών ύψους 80.000 ευρώ που προέκυψαν από το σπίτι που διατηρεί στην περιοχή του Πόρτο Γερμενό.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις