Lifestyle

Οι Έλληνες celebrities φωτογραφίζονται στα σπίτια τους με αφορμή την επέτειο του ΟΚ!

Δες φωτογραφίες από τα σπίτια των επωνύμων με αφορμή την επέτειο του γνωστού περιοδικού!

Με αφορμή τα 6 χρόνια κυκλοφορίας του, το περιοδικό ”ΟΚ!” φωτογραφίζει μέσα στα σπίτια τους, πολλούς celebrities κι εξασφαλίζει αποκλειστικές συνεντεύξεις τους. Οι επώνυμοι που πόζαραν στο φακό του ”ΟΚ” είναι οι:

 Βάνα Μπάρμπα και Φαίδρα Θεοδώρα, Γιώργος Καραμέρος, Τάνια Γκιώση, Έφη και Πάνος, Χριστίνα Πολίτη, Σωτήρης Φουρτουλάκης και Άλεξ, Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά και Χάρης, Νόνη Δούνια, Στάθης και Ρία, Ιωάννα Σουλιώτη, Φιλομήλα και Φιλέας, Βασίλης Δρυμούσης και Πωλίνα Κοσμίδη μαζί με την 15 μηνών κόρη τους, Πέτρος Ίμβριος, Χρυσάνα και Ράνια, Θάνος Καλλίρης, Τίτο και Δέσποινα, Τζορτζ και Μάντα Παπαδάκου, Αννίτα Ναθαναήλ και Κρις Χάρμπερτ με τις Σύνθια και Τερέζα.

Μάρκος Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά και Χάρης, με φόντο τη σκηνή του Θεάτρου Περοκέ

Η τελευταία φορά που γέλασαν πολύ με κάτι που έκανε ο 7,5χρονος γιος τους: ”Ο Χάρης έχει πολύ χιούμορ και του αρέσει να κάνει μιμήσεις. Έχει τύχει να τον πάρω τηλέφωνο για να του μιλήσω και να μου πει, υποδυόμενος ότι είναι ένας φίλος του ”Ο Χάρης δεν είναι εδώ. Θέλετε να τον φωνάξω;”.”.

Δες στο TLIFE ποια άλλα διάσημα ζευγάρια φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό “ΟΚ!”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Έτσι είναι σήμερα η Ναταλία Λιονάκη: «Ξυπνάει καθημερινά πριν από τις 5 με άλλες δυο μοναχές και ξεκινούν το έργο τους με προσευχή»
«Ούτε η μάνα της, ούτε ο πατέρας της στήριξαν την απόφαση να γίνει μοναχή, αλλά αυτή έφυγε, πήγε εκεί και είχε απαγορεύσει να την ενοχλούμε», αποκάλυψε η θεία της
Ναταλία Λιονάκη
12