Lifestyle

Οι επώνυμοι στην επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ “Annie”! Φωτογραφίες

Όλοι όσοι βρέθηκαν στο “ΘΕΑΤΡΟΝ” Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Μιούζικαλ “ψήφισαν” χθες βράδυ οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz και γέμισαν το θέατρο στην επίσημη πρεμιέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Κατερίνας Παπουτσάκη για να παρακολουθήσουν το “Annie”.

 

Ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου για το TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε το καλλιτεχνικό του ντεμπούτο του γνωστού τραγουδιστή στο θεατρικό σανίδι, όπου κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Τατιάνα Στεφανίδου με την μικρή Λυδία που απόλαυσαν την παράσταση και χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στους μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστές της βραδιάς, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελεονώρα Μελέτη, η Τάμτα, η Κάτια Δανδουλάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μιμή Ντενίση και πολλοί άλλοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Klavdia: «Φρίκαρα μετά τον εθνικό τελικό της Eurovision, με τον OGE δείχναμε αγαπημένοι αλλά είχαμε αντιπαραθέσεις»
«Όταν ο καθένας τραβάει τον δρόμο του, είναι καλύτερα., τότε ήμουν σε μια φάση που δούλευα σαν ρομποτάκι, αλλά αυτό δεν ήταν η αιτία» λέει η Klavdia για τον χωρισμό της με τον OGE
Klavdia
Η αποστομωτική απάντηση της Τζένιφερ Λόπεζ στους επικριτές της για το ντύσιμό της: «Αν είχατε το σώμα μου, θα ήσασταν κι εσείς γυμνοί»
«Λένε: “Γιατί βγάζει έτσι φωτογραφίες, γιατί ντύνεται πάντα έτσι, γιατί δεν ντύνεται σύμφωνα με την ηλικία της;”», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια
Τζένιφερ Λόπεζ 21