Δευτέρα, 6 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ορέστης Τζιόβας: Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση

Ορέστης Τζιόβας: Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση

“Είχαμε πολλές ρίξεις, ήμουν σκληρός μαζί τους” ομολογεί ο Ορέστης Τζιόβας.

Τόσο στην απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του όσο και τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και τη Σοφία Ραφτοπούλου.

«Τα κακώς κείμενα νομίζω ότι είναι καλό να συζητιούνται και να λέμε πως δεν είναι όλα ρόδινα, όλοι έχουμε περάσει από άσχημες φάσεις. Έχω περάσει από την φάση που με ένοιαζε τι θα πει ο κόσμος.

Ό,τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος στη σημερινή κοινωνία άκουσα όταν μίλησε για τη σεξουαλικότητά μου. Εγώ πάλεψα για να αποκτήσω τη δύναμη για να μιλήσω ανοιχτά στους ανθρώπους που με αγαπάνε και να σέβονται τις επιλογές μου.

Με τους γονείς μου είχαμε πολλές ρίξεις, ήμουν σκληρός μαζί τους. Οι γονείς μου άκουσαν για τη σεξουαλικότητά μου από την τηλεόραση. Ήταν δύσκολο αλλά με μεγάλη κατανόηση παράλληλα», εξομολογήθηκε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Όσον αφορά, παράλληλα, για το κίνημα metoo, ο Ορέστης Τζιόβας δήλωσε τα εξής: «Έχω δει πολλά οφέλη, θεωρώ ότι οι άνθρωποι είναι πολύ πιο μαζεμένοι και δεν βλέπω και περιπτώσεις σαν αυτές που υπήρχαν και σαν αυτές που ήρθαν στο προσκήνιο. Δεν έχω σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη».

  

«Δεν νομίζω ότι ο χώρος τούς θέλει πίσω, οπότε δεν θα συνεργαζόμουν. Είναι άνθρωποι που δεν θέλαμε να συνεργαστούμε γενικότερα, απλά είχαν κάποια εξουσία και έτσι αναγκαζόντουσαν να συνεργάζονται μαζί τους».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις