Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάνος Μεταξόπουλος: Τα παιδιά μου με δούλευαν και με αποκαλούσαν μπαλαρίνο

Πάνος Μεταξόπουλος: Τα παιδιά μου με δούλευαν και με αποκαλούσαν μπαλαρίνο

Ο δημοφιλής χορογράφος Πάνος Μεταξόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την καρειέρα του, αλλά και για τη σχέση του μετα παιδιά του.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος, με… καλοκαιρινό look, καθώς ξύρισε τα μαλλιά του και άφησε γένια μίλησε για όιλα.

Στη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε για τα παιδιά του που είναι 18 και 20 χρονών. «Συζητάμε μαζί, με βγάζουν νοκ άουτ στο πρώτο δευτερόλεπτο γιατί δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους.

Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του πατέρα. Εγώ στο παιδί μου το δικό του πρόβλημα δε μπορώ να το λύσω. Υπάρχει αμφισβήτηση.

Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνον δεν πρέπει να γίνει», ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια ο Πάνος Μεταξόπουλος, κανένα από τα δύο του παιδιά δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του.

«Δυστυχώς, δεν εξέφρασε κανένα από τα δύο παιδιά την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια, αν σκεφτεί κανείς πως στο εξωτερικό, στην ηλικία τους οι περισσότεροι χορευτές είναι έτοιμοι», εξήγησε.

Αποκάλυψε, μάλιστα, το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει τα παιδιά του. «Πολλές φορές με δούλευαν, με αποκαλούσαν “μπαλαρίνο”. Δεν τους αφορά καθόλου η δουλειά μου», είπε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις